27510 66674 (Άργος) info@elamarket.gr facebookIn German
Bonus Card
  • Τα νέα του ΕΛΑ
    Οτιδήποτε καινούργιο θα το μαθαίνετε εδώ!

Με χαρά σας παρουσιάζουμε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τα εγκαίνια του νέου μας καταστήματος στην οδό Περούκα στο Άργος.

Επισκεφθείτε και εσείς το νέο μας και μεγαλύτερο κατάστημα ΕΛΑ και διαπιστώστε από μόνοι σας την απαράμιλλη ποιότητα, την εξυπηρέτηση και τις μοναδικές τιμές μας.

03/11/2016
Πρόσκληση

Σας προσκαλούμε στα εκαίνια του νέου μας καταστήματος, στην οδό Περούκα 11 (έναντι εργατικού κέντρου Άργους), την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016 στις 5μ.μ.

με εκτίμηση
Κωνσταντίνος Πούλος

Το ΕΛΑ στον τύπο

Εδώ θα διαβάζετε άρθρα και αναφορές του τύπου σχετικά με την επιχείρησή μας. Κάντε κλικ στην ανωτέρω εικονα για μεγέθυνση.

Με χαρά σας παρουσιάζουμε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τα εγκαίνια του νέου μας καταστήματος στην οδό Γούναρη 172 στο Άργος.

Επισκεφθείτε και εσείς το νέο μας κατάστημα ΕΛΑ Smart & Fresh και διαπιστώστε από μόνοι σας την απαράμιλλη ποιότητα, την εξυπηρέτηση και τις μοναδικές τιμές μας.

17/07/2013
Νέο κατάστημα Έλα Smart & Fresh

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοικώνουμε στους πελάτες την νέα ιδέα για την δημιουργία καταστημάτων μικρότερου μεγέθους που θα βρίσκονται σε κομβικά σημεία των πόλης και θα παρέχουν σχεδόν όλη την γκάμα προιόντων και υπηρεσιών.Σκοπός μας είναι να βρισκόμαστε όσο γίνεται εγγύτερα στο καταναλωτικό μας κοινό προσφέροντας του όλα αυτά που τόσα χρόνια κάνουμε με επιτυχία και αλληλοεκτίμηση.Υποδεχτείτε λοιπόν τα νέα Smart & Fresh με πρώτο αυτό στην Γούναρη 172 στο Άργος που σύντομα θα ανοίξει τις πύλες του.

09/05/2013
Κοινωνική προσφορά

Η χορηγία καθιερώθηκε σαν θεσμός στην αρχαία Ελλάδα. Η επιχείρηση ΕΛΑ ΑΕ φροντίζει να συνεχιστεί ενεργά αυτή η παράδοση, είναι πάντοτε κοντά στον πολίτη διαθέτοντας από τον προϋπολογισμό της, για διαφορές εκδηλώσεις κοινωνικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος στην ευρύτερη περιοχή.

25/10/2012

"Ενημερώνουμε το καταναλωτικό κοινό οτι ουδεμία σχέση έχει η εταιρεία ΕΛΑ Supermarkets AE με το κατάστημα που ανοίγει στην περιοχή της Τρίπολης"

08/11/2012
Eνημέρωση με Email
Ο ευκολότερος τρόπος για να μην χάσετε καμία προσφορά

Εγγραφείτε εύκολα στο newletter μας. Απλά πληκτρολογήστε το email σας και πατήστε το κουμπί Εγγραφή.Πείτε μας την γνώμη σας
γιατί η γνώμη σας μετράει!

Απλά πατήστε το ακόλουθο κουμπί, συμπληρώστε την φόρμα που θα εμφανιστεί και στείλτε την σε εμάς. Βοηθήστε μας να γίνουμε καλύτεροι!!

Ερωτηματολογιο