27510 66674 (Άργος) info@elamarket.gr facebookIn German
Bonus Card
  • Σχετικά
    Η επιχείρηση, η ιστορία, τα πρόσωπα και πολλά άλλα.

Ιστορικό

Η εταιρεία ΕΛΑ SUPERMARKETS A.E. ιδρύθηκε το 1997 στην περιοχή του Άργους από τον Πούλο Βασίλειο ο οποίος υπήρξε κορυφαίος παράγοντας στον τομέα του χονδρεμπορίου επί σειρά ετών.

Η ίδρυση της αποτέλεσε την υλοποίηση της επιθυμίας του ιδίου και της οικογενείας του να προσφέρουν στον κόσμο της ευρύτερης περιοχής των νομών Αργολίδας και Κορινθίας, μια δυναμική ντόπια αλυσίδα, η οποία θα μπορούσε να ανταποκριθεί στον ξένο ανταγωνισμό που την τελευταία δεκαετία εξαπλώθηκε στη περιοχή.

Η προσωπικότητα, το κύρος και η δυναμική του ιδρυτή της, βρήκε γρήγορα μεγάλη ανταπόκριση από το αγοραστικό κοινό που άρχισε να αντιλαμβάνεται πως κάτι νέο έρχεται να τονώσει την ανάπτυξη του τόπου και να προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε ασυναγώνιστες τιμές.

Αναμφισβήτητα σημαντικό γεγονός για τη πορεία της εταιρείας υπήρξε η είσοδος του Κων. Πούλου στο διοικητικό συμβούλιο στην θέση του Διευθύνοντα συμβούλου. Η νεανική προσωπικότητα, οι μεγαλόπνοες ιδέες του καθώς και η εμπειρία από την παρουσία του στο εξωτερικό στο χώρο του Μάρκετινγκ έδωσαν νέα πνοή στο τομέα ανάπτυξης των super markets.

Σήμερα η εταιρεία κατέχει και λειτουργεί 9 σουπερμαρκετ καθώς και ένα ιδιόκτητο αποθηκευτικό χώρο με πλήρως οργανωμένο λογιστήριο εναρμονισμένο με τις σύμφωνες διεθνείς προδιαγραφές.

Διοικητικό Συμβούλιο

ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟ ΦΕΚ ΑΡΙΘΜΟΣ 12947, Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΕΞΗΣ :

ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΥ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΤΟΜΕΑΣ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ - ΕΞΑΓΩΓΩΝ IMEX

Υπεύθυνοι Τμημάτων

ΤΟΜΕΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : Λεμπετζή Γεωργία
ΤΟΜΕΑΣ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ : Δεληδημητρίου Κωνσταντίνα
ΤΟΜΕΑΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ : Πούλος Κωνσταντίνος

Οικονομικά στοιχεία

Ισολογισμοί των τελευταίων ετών

Eνημέρωση με Email
Ο ευκολότερος τρόπος για να μην χάσετε καμία προσφορά

Εγγραφείτε εύκολα στο newletter μας. Απλά πληκτρολογήστε το email σας και πατήστε το κουμπί Εγγραφή.Πείτε μας την γνώμη σας
γιατί η γνώμη σας μετράει!

Απλά πατήστε το ακόλουθο κουμπί, συμπληρώστε την φόρμα που θα εμφανιστεί και στείλτε την σε εμάς. Βοηθήστε μας να γίνουμε καλύτεροι!!

Ερωτηματολογιο